• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Benjamin Lillelund

Tidligere topdommer: De skulle have flyttet straffespark

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Claus Bo Larsen mener, det havde været klogest at sparke straffesparkskonkurrencen mellem FC København og Røde Stjerne i den anden ende.

Af Benjamin Lillelund

Nærmest bizarre scener udspillede sig i Telia Parken i går aftes. Da FC København og Røde Stjerne skulle ud i straffesparkskonkurrence om en plads videre i Champions League-kvalifikationen, blev det ene spark efter det andet brændt.

En stor del af årsagen til dette var uden tvivl, at straffesparkspletten stort set var forsvundet til fordel for en kæmpe mudderpøl.

Derfor burde afviklingen af straffesparkene være rykket ned i den anden ende, mener den tidligere topdommer Claus Bo Larsen.

- De måtte gerne flytte straffesparksfelt. Hvis begge hold havde sagt til dommeren, at de ikke kunne sparke i den ende, og de var blevet enige om det, så kunne de godt have gjort det.

- Det havde nok været den klogeste beslutning. Det havde givet bedre muligheder for at sparke ordentlige straffespark, siger Claus Bo Larsen til Ritzau.

Hele 22 spark skulle der til, før FC København røg ud.

Superliga

Optakt: SønderjyskE - OB

SønderjyskE's pokalvindere kan ikke fejre onsdagens triumf ret længe. Lørdag aften venter en vigtig kamp mod OB.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.