• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Tilbage med drømmemål: Nu er Kanté igen skadet

Foto: Getty Images

Efter at være blevet sin skade kvit var N’Golo Kanté tilbage mod Liverpool, men mod Brighton weekenden efter måtte N’Golo Kanté sidde over med en ny skade.

Af clbold.dk

I Chelseas sejr på 2-0 hjemme mod Brighton var N’Golo Kanté ikke at finde i truppen.

Det på trods af at han efter at have siddet ude i tre kampe med en skade, var tilbage weekenden før mod Liverpool, hvor han scorede et fantastisk mål.

Hans fravær skyldes, at han i fredags fik en forstrejkning under holdets træning, oplyser Chelseas cheftræner Frank Lampard.

- Derfor ville vi ikke tage nogen chancer. Jeg talte med N’Golo om det. Han er så vigtig for os. Vi har haft en hård optakt til sæsonen. Det har været svært for os, men især for ham, da han har fået forstyrret sin optakt til sæsonen med en skade, han har kæmpet med siden sidste sæson, forklarer Frank Lampard til Dailymail.

Den nye skade forventes ikke at være alvorlig, og derfor forventer klubben, at N’Golo Kanté snart vil være på banen igen.

- Der var ingen grund til at risikere noget ved at sende ham på banen i dag. Men der er en chance for, at han kan spille mod Lille, siger Chelsea-legenden og henviser til, at Chelsea i næste uge spiller Champions League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020