• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Morten Jørgensen

Tottenham-profil regner med at blive klar til Champions League-finalen

Jan Vertonghen regner med at blive klar til Champions League-finalen trods ankelproblemer.

Af Morten Jørgensen

I sidste uge leverede Tottenham et enestående comeback mod Ajax, og klubben er dermed klar til Champions League-finalen i næste måned.

Lige efter kampen var der dog om tvivl om, hvorvidt Jan Vertonghen vil være i stand til at spille finalen mod Liverpool. Den belgiske forsvarsspiller pådrog sig en ankelskade allerede i første halvleg mod Ajax, men han spillede alligevel opgøret til ende.

Efterfølgende blev han set iført en beskyttende støvle og med krykker, og i weekenden glippede han sæsonens sidste ligakamp mod Everton. Dog havde han her smidt støvlen og krykkerne.

Der er to og en halv uge til Champions League-finalen, og ifølge the Telegraph regner Jan Vertonghen med at blive sin ankelskade kvit i tide.

Det vil være vigtigt for Tottenham at få forsvarsstyrmanden klar til finalen, og samtidig er der også en chance for, at Harry Kane kan nå at blive spilleklar. Den engelske angriber satser også på at blive klar til finalen efter en ankelskade.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.