Tottenham rejste sig med storsejr over Røde Stjerne

Tottenham storsejrede over Røde Stjerne på hjemmebane i Champions League.

Efter en stime på tre kampe i træk uden sejr, der blandt andet bød på et ydmygende 7-2-nederlag til Bayern München på hjemmebane, fik Tottenham lidt oprejsning, da de tirsdag aften mødte Røde Stjerne i Champions League.

Englænderne sikrede sig nemlig alle tre point, da de vandt 5-0.

Allerede efter ni minutter sørgede Harry Kane for at bringe Tottenham foran, da han headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Få minutter senere blev føringen fordoblet, da sydkoreanske Son Heung-min bankede bolden i kassen efter en flot aflevering fra Erik Lamela. Og kort før pausen fik Son Heung-min også øget føringen endnu engang, da han afsluttede et kontraangreb med en kølig afslutning.

Målscoringen fortsatte efter pausen, hvor Erik Lamela scorede Tottenhams fjerde mål med et skud fra tæt hold, før Harry Kane scorede det femte med tyve minutter igen. Det blev kampens sidste mål.

Tottenham vandt dermed 5-0, og det var deres første sejr i årets turnering. De er nu på andenpladsen i Gruppe B med fire point, mens Bayern München er nummer et med ni point.