Tottenham semifinaleklar efter vanvidskamp med syv mål

Tottenham endte med at trække det længste strå i det samlede regnskab mod Manchester City trods et nederlag på 4-3 i en vanvittig kamp på Etihad Stadium.

Der var blot spillet tre minutter af kampen, da Raheem Sterling modtog bolden i feltet og trak ind i banen, hvorefter han udplacerede Hugo Lloris med et præcist spark i det fjerneste hjørne til stor jubel for hjemmeholdets tilhængere.

Blot fire minutter senere var den dog gal i den anden ende, da Aymeric Laporte forærede bolden på kanten af feltet til Son Heung-Min, og den formstærke sydkoreaner sparkede resolut til bolden og fik netmaskerne til at blafre.

Yderligere tre minutter senere var Son Heung-Min igen på spil, da Manchester City smed bolden væk, og Christian Eriksen endte med at give bolden til sydkoreaneren, der på flotteste vis krøllede bolden over i det fjerneste hjørne.

Mindre end to minutter efterfølgende fik Manchester City svaret igen, da Tottenhams forsvar var splittet til atomer, og fra en position tæt på mål kunne Bernardo Silva via Danny Rose passere Hugo Lloris.

Efter en helt vild indledning på kampen var der nogle minutters ro, inden Raheem Sterling havde sidste fod på et forrygende indlæg fra Kevin De Bruyne efter 20 minutter. Dermed var spændingen i opgøret i den grad tilbage i kampen.

Manchester City fortsatte med at dominere opgøret, men kampens næste mål faldt først efter en lille times spil, da Sergio Agüero bankede Manchester City foran 4-2.

Trætheden begyndte så småt at melde sig hos begge holds spillere, og det udnyttede Tottenham til at få lagt et lille pres, og med knap 20 minutter tilbage til Fernando Llorente skovlet et hjørnespark over stregen med hoften.

Til sidst fik Manchester City etableret et voldsomt pres mod Hugo Lloris' mål, men trods flere chancer lykkedes det ikke for hjemmeholdet at få scoret endnu engang, for Raheem Sterlings scoring to minutter inde i overtiden blev underkendt for offside.

I stedet er Tottenham nu klar til Champions League-semifinalerne mod Ajax.