• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Totttenham må undvære forsvarsprofil til Ajax-kamp

Davinson Sanchez kommer ikke i aktion mod Ajax onsdag aften. Til gengæld kan Jan Vertonghen være tilbage.

Af Victor Risager

Når Tottenham onsdag aften skal spille returopgør mod Ajax i Champions League, vender flere Tottenham-spillere tilbage til deres gamle hjemmebane, Ajax’ Johan Cruijff ArenA.

Således har spillere som Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Christian Eriksen og Davinson Sanchez alle en fortid i netop Ajax.

Sidstnævnte vil dog ikke være med til opgøret. Sanchez pådrog en lårskade i weekendens nederlag til Bournemouth, og det holder ham ude af opgøret, skriver Tottenham på sin hjemmeside.

Til gengæld kan de glæde sig over, at Jan Vertonghen er tilbage i træning, efter at han i det første opgør mod Ajax måtte udgå med en hovedskade. Skaden betyder dog, at han skal have en maske på, hvis han skal i aktion.

Foruden Vertonghen er både Serge Aurier og Erik Lamela også vendt tilbage til træning, mens Son Heung-min er vendt tilbage fra karantæne, og de er altså alle i spil til opgøret.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.