• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Toutouh: Det gik for langsomt i dag

Foto: Getty Images

Youssef Toutouh var klar i mælet efter CL-kampen mod Zilina, hvor FCK lige gik videre samlet 4-3 - men tabte 1-2 hjemme.

Af Oliver Okstrøm

Med et 1-2-nederlag på hjemmebane samt en sejr på 3-1 ude mod Zilina er FC København videre i Champions League-kvalifikationen. Det var en kamp, der længe kunne se ud til at ende i forlænget spilletid, men det gik lige for FCK, der altså er videre.

Efter kampen var Youssef Toutouh klar med sin analyse af kampen i et interview med TV3+ umiddelbart efter kampen var fløjtet af.

- Jeg føler, at vi spiller okay i perioder, men nogle gange går det langsomt. Jeg må være ærlig at sige, at det er et godt hold, som godt kan spille fodbold. Når det går hurtigt, så synes jeg, at de er rigtig gode til at finde hinanden. Det vigtigste er dog, at vi gik videre, og det gjorde vi, lyder det fra Toutouh.

Han peger dog også på, at det tager tid at spille et hold sammen med det antal af nye spillere, som de har. 

- Det er et nyt hold, og det tager tid. Der er selvfølgelig nogle punkter, hvor vi kan gøre det bedre, og det er det, vi arbejder på hverdag. Jeg synes, de nye har integreret sig rigtig godt, og vi skal bare spille flere kampe sammen, så skal det nok gå, forklarer Toutouh.

I næste runde møder københavnerne Varder, der slog Malmö ud.

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.