• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kenneth Jensen

Toutouh: Måske kan vi vinde Europa League

Optimismen bobler hos FC Københavns Youssef Toutouh, der tror på, at FC København kan gøre en god figur.

Af Kenneth Jensen

FC København er færdig i Champions League. Selv om det danske mandskab onsdag aften vandt med 2-0 ude over Club Brugge, var det ikke nok, fordi Porto hjemme vandt med hele 5-0 over Leicester City, og dermed venter altså Europa League i foråret for FC København.

Men måske er det held i uheld. Selv om klubben naturligt nok gerne vil videre i Europas største klubturnering, er der samtidig langt bedre muligheder for at komme langt i Europa League, hvor holdene ikke er lige så stærke, og hvor nogle af de store hold ikke altid spiller med de bedste spillere.

Og der er da også tro i FC København på, at klubben kan gøre en god figur.

- Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne nå rigtig langt og måske vinde Europa League. Det tror jeg sagtens, at vi kan. Hvis vi kan få uafgjort i Porto, kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne gøre det, sagde Youssef Toutouh onsdag aften ifølge flere danske medier, blandt andet BT, og uddyber:

- Jeg vil sige til dem, at de bare skal vente og se. Hvis vi leverer, som vi har gjort her, så bare vent og se, siger han.

FC København-kanten erkender dog, at han ikke lige har helt styr på, hvilke hold der er med i bowlen, når der skal trækkes lod til første knockout-fase i foråret, men det ændrer ikke på, at det er en optimistisk FCK'er, der nu kan se frem til sidste Superliga-kamp på søndag, inden der venter en længere vinterpause.

Superliga

Mere Superliga

Fokus