• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Christian Fomsgaard Jensen

Toutouh: Vi kan være stolte

Youssef Toutouh er ærgerlig over, at FCK ikke fik skrabet point nok sammen til at gå videre, men føler alligevel, at de kan være stolte.

Af Christian Fomsgaard Jensen

En sejr på 2-0 over Club Brügge i Belgien var ikke nok for FC København til at gå videre i Champions League, da Leicester blev udradereret Porto. Dermed slutter FC København på en tredjeplads i gruppen med ni point, som de har fået gennem to sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag. Youssef Toutouh startede inde i den sidste kamp mod Brügge, og han føler, de kan være tilfredse med indsatsen.

- Jeg synes, vi har gjort et rigtig stort arbejde, og det er selvfølgelig bittert, at vi ikke går videre. Vi kan dog være rigtig stolte, vi er havnet i en rigtig svær gruppe, og vi har fået gode resultater mod store hold, siger Youssef Toutouh til TV3 efter kampen. 

Club Brügge leverede ikke en prangende præstation i onsdagens kamp. Flere profiler blev sparet forud for deres kamp i weekenden, hvor de møder Anderlecht. 

- Jeg synes godt man kan se, at de er gode med bolden. De kunne måske godt have givet sig mere, men de har ikke noget at spille for og de har en vigtig kamp i weekenden, siger han. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus