Trods nederlag til Bayern: PSG topper gruppen

Både Bayern München og PSG havde allerede sikret sig en plads i sekstendedelsfinalerne, men tirsdag skulle kampen om førstepladsen spilles.

Sidst de to mandskaber mødtes, fik det fatale konsekvenser. Et nederlag på 4-0 led til en fyring af Carlo Ancelotti, og derfor skulle Bayern München nu vinde med mere end fire mål, hvis klubben skulle gøre sig forhåbninger om at tage førstepladsen i Gruppe B.

Men ikke desto mindre var Bayern München klar til at tage udfordringen op. Bare otte minutter var der spillet, da Robert Lewandowski listede bolden i målet til 1-0 for værterne. Flere PSG-spillere appellerede for offside, men dommeren godkendte scoringen.

Corentin Tolisso headede Bayern München yderligere i front kort før pausen. Pludselig var det tyske mandskab halvvejs i forhåbningerne om at skabe en sensation i sidste runde i gruppespillet.

Men PSG ville ikke give sig uden kamp. Dyre Kylian Mbappé reducerede til 2-1 for gæsterne, og dermed skulle Bayern München pludselig score fem mål for at snuppe førstepladsen.

Kingsley Coman gav ikke op. Bayern-spilleren fandt sin landsmand, Corentin Tolisso, og franskmanden leverede det, som hjemmepublikummet forventede. Klinisk mål til 3-1 og så var troen ellers igen at ane hos værterne.

Men lige lidt hjalp det, da dommeren fløjtede kampen af. 3-1 vandt Bayern München, men alligevel er det PSG, der snupper førstepladsen i Gruppe B. Den tyske storklub tager andenpladsen i stedet.