Ugidelige Real Madrid blev ydmyget på Bernabeu

CSKA Moskva slog de forsvarende Champions League-mestre med hele 3-0 i den spanske hovedstad.

Real Madrid havde allerede sikret gruppens førsteplads, og de havde derfor ikke noget at spille for, da CSKA Moskva gæstede Santiago Bernabeu til den sidste gruppekamp i Champions League. Gæsterne ydmygede den spanske storklub med en 3-0-sejr.

På forhånd var Real Madrid og AS Roma sikret avancement fra Champions Leagues gruppe G, mens kampen om Europa League til foråret skulle afgøres mellem Viktoria Plzen og CSKA Moskva.

De to mandskaber lå side om side, men tjekkerne var bedst indbyrdes, og derfor skulle det russiske mandskab gerne vinde i Madrid. Det var hjemmebanefavoritterne fra Real, som indledte med meget boldbesiddelse, men chancerne blev aldrig rigtig store.

Vinicius Junior viste flere prøver på sine rappe fødder, og en enkelt gang var brasilianeren tæt på at snyde Akinfeev i CSKA-målet. Den russiske keeper fik pareret den ud til Asensio, som ramte overliggeren.

I stedet kom russeren foran på en kontra efter 37 minutters spil. Bolden endte for fødderne af Fedor Chalov, som med en hurtig skudfinte fik lagt bolden over på venstrebenet, og elegant drejede han den over i det lange hjørne.

Endnu bedre blev det for CSKA kort før pausen, da Georgi Schennikov gjorde det til 2-0 efter godt forarbejde på højrekanten.

I pausen skiftede Real Madrid Karim Benzema ud, og i stedet kom Gareth Bale på banen. Det ændrede ikke meget for hjemmeholdet, som ikke skabte chancer på trods af spilovertag. De få gange det blev farligt, var Vinicius Junior ophavsmanden.

Isco havde i dagens anledning fået chancen fra start, og han lignede igennem igennem de 90 minutter ikke en mand, der havde lyst til at være der.

Efter godt og vel 70 minutter gjorde den islandske teenager Arnor Sigurdsson det til slutresultat 3-0 på en fin afslutning mod et Real Madrid-forsvar, der mest af alt lignede kegler i en træningsøvelse.

Desværre for russerne får chancen ingen betydning. De er ude af turneringen, ligesom det ikke bliver til Europa League, fordi Viktoria Plzen ligeledes formåede at tage tre point på hjemmebane mod AS Roma.