United måtte lade livet til Sevilla

Manchester United er færdige i Champions League, efter de tabte 2-1 på hjemmebane til Sevilla og dermed røg ud med samme cifre sammenlagt.

I det første opgør mellem Manchester United og Sevilla var der ingen mål at finde, så der var lagt op til en spændende returkamp i Champions Leagues 1/8-finale.

Denne gang var Simon Kjær med fra start, og han fik sit at se til i starten, hvor Manchester United lagde et voldsomt tryk.

Sevilla fandt imidlertid vej tilbage i kampen og formåede også at skabe chancer i den anden ende.

Ingen af de to hold formåede dog at finde vej til maskerne, og så var spændingen udsat til anden halvleg.

Længe lignede det, at kampen skulle gå i forlænget, men 18 minutter før tid fik Wissam Ben Yedder, der var skiftet ind på to minutter forinden, en aflevering i feltet, og han fik placeret bolden helt ude i hjørnet uden chance for David De Gea, og dermed kom Sevilla foran 1-0.

Dermed var Manchester United tvunget til at satse offensivt, men bare fire minutter efter var Ben Yedder på pletten igen, da han lige nøjagtig fik headet bolden over stregen til 2-0.

På et hjørnespark fik Romelu Lukaku sparket bolden i mål og reducerede til 2-1, men det virkede til at være en håbløs opgave at vende kampen.

Det lykkedes da heller ikke, og så gik Sevilla videre til kvartfinalen med 2-1, mens Manchester United er ude af Champions League.

I aftenens andet opgør mødtes Roma og Shakhtar Donetsk, og efter det italienske hold tabte 2-1 på udebane vandt de 1-0 på hjemmebane med mål af Edin Dzeko og gik dermed videre på reglen om udebanemål.