United tilbage i Champions League-varmen med sejr

Manchester United fik en 3-0-sejr over Basel tirsdag aften i Champions League efter flere år udenfor turneringen.

Der har været nogle sæsoner nu, hvor Champions League har været uden deltagelse af Manchester United, men tirsdag var de tilbage, da de mødte Basel på hjemmebane. Her blev det til en sejr på 3-0, og de er dermed godt tilbage i varmen.

Dermed bringer de den gode start fra Premier League ind i det europæiske. Føringsmålet kom efter 30 minutter fra Fellaini, der satte hovedet på et præcist indlæg fra Ashley Young, og så var Mourinhos drenge godt i gang.

I anden halvleg var det indkøbet Romelu Lukaku, som gjorde det til 2-0 efter et nyt indlæg. Denne gang var det bare Daley Blind, som sendte bolden ind foran mål - med præcis samme præcision.

Med seks minutter tilbage af kampen var det Marcus Rashford, der kunne gøre det til 3-0, da han fik sat foden på en halvløs bold - og så kunne Manchester United ellers sætte flueben udfor kampen mod Basel.

Puljens anden kamp var mellem Benfica og CSKA Moskva, hvor russerne kunne trække sig sejrende ud med en 2-1-sejr. I næste runde møder Manchester United netop CSKA.