• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

United vil redde sæsonen med tilgang af Eriksen til januar

Foto: Getty Images

Manchester United er ikke kommet helt godt fra start i denne sæson, og det lader nu til, at de vil fortærke sig med Christian Eriksen til januar.

Af clbold.dk

Forud for sommeren slog den danske landsholdsspiller Christian Eriksen fast, at han nok var ved at være klar til en ny udfordring efter en årrække i den engelske Premier League-klub, Tottenham. Det blev dog ikke til noget skifte i sommer, men til januar åbner transfervinduet igen.

Her lader det til, at Manchester United overvejer et tilbud til januar. Det skriver det internationale fodboldsite Goal.com.

Planerne kommer som følge af, at United har fået en meget svingende sæsonstart, og derfor ser det ud til, at forstærkning til truppen er påkrævet. Her kommer Eriksen ind i billedet. Dog kræver det også, at Ole Gunnar Solskjær stadig er manager i klubben til den tid, nævner mediet.

Manchester United skulle endvidere være klar over, at Tottenham-formand Daniel Levy er meget svær at handle med, når det kommer til Christian Eriksen, men da danskeren har kontraktudløb til sommer, hvor han kan hentes gratis, så kan det være muligt at få sig forhandlet frem til en god pris i januar, som kan være sidste sæson, hvis Tottenham vil have penge for Eriksen.

Prisen skulle eftersigende være på 590 millioner kroner for danskeren, som i så fald vil blive den dyreste dansker nogensinde.

Manchester United skulle dog ikke være det eneste hold i verden, som vil have fingrene i Eriksen, da både Real Madrid og Juventus har været nævnt som muligheder for ham.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.