• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Varmt navn på transfermarkedet: Bundesliga-klub vil have dansk angriber

Foto: Getty Images

Jacob Bruun Larsen lader til at have godt med bejlere, hvis han gerne vil væk fra Dortmund. Nu skulle også Eintracht Frankfurt være interesseret i ham.

Af clbold.dk

Den danske Dortmund-angriber Jacob Bruun Larsen er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra sin klub, og det lader da også til, at han er et ganske varmt navn både i og udenfor Tyskland. Fredag kom det frem, at Bournemouth angiveligt var ude efter ham - og nu skulle Eintracht Frankfurt også være inde i billedet.

Det skriver tyske Frankfurter Rundschau.

Her bliver der peget på, at den unge danskers spilletid for Dortmund har været lige i underkanten i forhold til sidste sæson, hvor han slog igennem i klubben. Derfor skulle Frankfurt have planer om at leje danskeren resten af sæsonen med en option til at købe ham.

Dog skulle der endnu ikke være kommet et officielt bud på spilleren til Dortmund. Desuden regner det tyske medie med, at Bruun Larsen kan komme til at koste omkring 75 millioner kroner for Frankfurt, og derfor vil en lejeaftale med et permanent køb til sommer passe bedre ind. Til den tid ser det også ud til, at Filip Kostic har forladt klubben, og så har man allerede efterfølgeren klar på kanten.

Endvidere bliver der peget på, at Jacob Bruun Larsen vil passe særdeles godt ind på Eintracht-holdet.

Hvis det bliver til et skifte til Eintracht Frankfurt, så bliver han ikke den eneste dansker i truppen. Her vil Jacob Bruun Larsen blive holdkammerat med landsholdsspilleren Frederik Rønnow.

Jacob Bruun Larsen har 18 måneder tilbage af sin kontrakt med Borussia Dortmund.

Superliga

Mere Superliga

Fokus