Verbic sendte Dynamo Kiev videre i Champions League-kvalen

Benjamin Verbic scorede til 1-0, da Dynamo Kiev spillede sig videre i Champions League-kvalifikationen med en 2-0-sejr over Slavia Prag.

Efter 1-1 i det første opgør skulle Dynamo Kiev bruge en sejr på hjemmebane mod Slavia Prag for at spille sig videre i Champions League-kvalifikationen.

I det første opgør havde den tidligere FC København-profil Benjamin Verbic bragt ukrainerne på 1-0, inden tjekkerne udlignede i sidste minut, og igen i returopgøret gjorde Verbic ondt på Slavia Prag.

Blot 11 minutter inde i opgøret sendte den slovenske offensivprofil således Dynamo Kiev på sejrskurs. Viktor Tsigankov sendte et frispark ind i Slavia Prag-feltet, og herfra fik Verbic prikket bolden forbi målmanden med en lang tå til 1-0.

Med et kvarter slog Artem Biesiedin sejren fast, da han sendte bolden i Slavia Prag-målet til 2-0, hvilket også blev slutresultatet.

2-0-sejren betyder, at Dynamo Kiev er videre til den sidste runde af Champions League-kvalifikationen med en samlet 3-1-sejren. I den sidste runde skal de møde vinderen af opgøret mellem Ajax og Standard Liege, der efter det første møde står 2-2.