• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Vred Slavia Prag-keeper: Messi gik bare

Foto: Getty Images

Det er ikke faldet i god jord hos Slavia Prag-spillerne, at Barcelona-mandskabet skippede håndtryk og trøjebyt efter gårsdagens kamp.

Af clbold.dk

Slavia Prag hentede tirsdag aften et sensationelt resultat, da de fik 0-0 med hjem til Tjekkiet fra Camp Nou. Catalanerne dominerede som forventet kampen, men lykkedes altså ikke med at få hul på bylden. 

Det skyldtes især en stor præstation fra Slavia Prags målmand, Ondraj Kolar, der leverede flere store redninger. Men keeperen var ikke tilfreds med Barca-spillernes opførsel efter kampen. Ifølge Ondraj tog kun målmandskollega Ter Stegen sig tid til at lykønske tjekkerne. 

- Han ventede på mig i tunnellen, sagde Kolar til det tjekkiske medie iDNES.cz.

- Han stoppede mig og sagde, at han ikke havde set så god en målmandspræstation i lang tid, og at det var en fornøjelse, at se mig spille så godt med fødderne. 

Men de øvrige Barca-spillere var altså ikke i humør til at hilse på Prag-mandskabet efter kampen, og det skuffer Ondraj. 

- Messi og de andre gik bare - nogle af dem gad ikke engang at trykke vores hænder. Det var trist. Vi havde alle glædet os til at møde disse store spillere. Vi ville bytte trøjer med dem efter kampen, men de opførte sig ikke særlig godt. 

På trods af gårsdagens pointtab fører FC Barcelona stadig gruppe F, med et point ned til Dortmund på andenpladsen.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.