Yussuf Poulsen og RB Leipzig i pointdeling i topopgør

Bundesligaens nummer ét og to, Bayern München og RB Leipzig, spillede søndag aften 0-0 i den 21. spillerunde af Bundesligaen.

Hverken Bayern München eller RB Leipzig kunne trække sig sejrrigt ud, da de to tophold i Bundesligaen krydsede klinger på Allianz Arena søndag aften.

Yussuf Poulsen sad på bænken det meste af kampen, men danskeren blev skiftet ind i overtiden. Her måtte han sammen med sine holdkammerater nøjes med et enkelt point mod rivalerne i topstriden.

Hjemmeholdet dominerede store dele af første halvleg og fik kort efter pausen også tilkæmpet sig et straffespark, men straffesparket blev senere underkendt, da Robert Lewandowski løb i offsiden i opbygningsspillet.

I anden halvleg kom Leipzig bedre med i opgøret, og udeholdets Timo Werner havde en kæmpe afbrænder.

Det hele endte dog i en målløs affære, og dermed ligger Bayern München fortsat på førstepladsen i Bundesligaen med 42 point, hvilket er ét point flere end Leipzig.