• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Zidane efter PSG-afklapsning: Manglen på intensitet bekymrer mig

Foto: Getty Images

Det var en tydeligt mærket Madrid-træner, som på pressemødet luftede sine omkring holdet, som han sagde manglede intensitet og blev udspillet i alle facetter af spillet mod PSG.

Af Anders Friis Daugbjerg

Det var en tydeligt frustreret Real Madrid træner, der mødte pressen efter, at han havde set sit hold være statister i en afklapsning af de franske mestre, som var uden både Neymar, Mbappe og Cavani.

Madrid blev ganske enkelt overspillet på hele banen, og især på midtbanen fik Los Blancos aldrig fat - PSG dominerede totalt, sagde Zidane på pressemødet efter kampen:

- De var tydeligvis meget bedre end os på alle parametre og i alle facetter på banen - især på den måde de spillede på midtbanen, sagde Zinedine Zidane på pressemødet efter kampen og fortsatte med at give holdet en regulær skideballe.

- Det der gør mig sur er, at vi ikke slet ikke bragte nok intensitet i kampen, og på det her niveau er det ikke muligt, sagde Zidane.

Det var en tidligere Real Madrid spiller, som især gjorde ondt på det spanske mandskab. Angel Di Maria scorede to gange i første halveg, men det, at PSG kom så let frem til chancer, var ikke det, der bekymrede Zidane på pressemødet, da han blev spurgt til det - det var stadig intensiteten:

- De er gode til at skabe chancer, det er ikke det, der bekymrer mig. Det der bekymrer mig, er manglen på intensitet i kampen, sagde Zidane.

Selvom PSG manglede sine tre ubestridte største stjerner, kom det franske mandskab stadig frem til massere af chancer - Real derimod skabte næsten ingen, hvilket Zidane også var uforstående over for:

- At vi ikke formår at skabe bedre chancer med spillere som Bale, Benzema og Hazard i front - det er en mærkelig følelse, sagde Zidane inden han dog sluttede pressemødet af med at forsvare Thibaut Courtois, der i forbindelse med det første mål, ikke så alt for heldig ud:

- Det er alles skyld. Vi vinder sammen, og vi taber sammen, sagde Zinedine Zidane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus