Cristiano Ronaldo er en helt speciel fodboldspiller, der er i en liga for sig selv, mener Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane.

32-årige Cristiano Ronaldo blev den første spiller til at score 100 mål i Champions League takket være et hattrick i 4-2-sejren over Bayern München tirsdag aften. 

Ronaldo scorede blot to gange i gruppespillet, men scoret fem gange på tværs af de to kampe i kvartfinalen mod Bayern München, der var med til at sikre en samlet 6-3-sejr, der for syvende sæson i streg sendte Real Madrid i semifinalen i Champions League. 

Cheftræner Zinedine Zidane mener, at den portugisiske stjerne nu har vist, at han er manden til de store kampe - selv når der sættes spørgsmålstegn ved hans form. 

- Jeg synes ikke, der er en kategori for ham. Det Cristiano gør er utroligt. Han er her altid, han er fortsat involveret i de vigtige momenter, fortæller Zidane ifølge FourFourTwo. 

- Nogle gange når han ikke scorer undrer vi os over, hvad der sker med ham. Men i de vigtige momenter kan vi stole på ham. Det viste han her, da han scorede tre mål. 

- Han er i sin egen liga. Få spillere kan gøre, hvad Ronaldo gør. Det ved vi alle, slutter franskmanden. 

Næste opgave for Real Madrid, Ronaldo og Zidane er i weekenden mod FC Barcelona. 

SENESTE NYT...
OP | NED