• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Zidane: Ved ikke hvornår Bale kommer tilbage

Zinedine Zidane udtrykker bekymring over Gareth Bales lægskade, og tør ikke sætte en dato på waliserens comeback.

Af Mikkel Sloth

Gareth Bale har lidt under rigtig mange skader i sin tid i Real Madrid. I øjeblikket er den en skade i læggen, der holder kantspilleren ude af Real Madrids trup. Samme skade, som holdt ham ude af de seneste landskampe, hvor Wales' landshold godt kunne have brugt hans evner, da de missede kvalifikation til næste års VM-slutrunde. Det var oprindelig håbet, at Bale kunne blive klar til aftenens kamp i Champions League mod hans tidligere klub Tottenham.

Det er han ikke blevet, og Real Madrid-træner Zinedine Zidane tør heller ikke garantere, at waliseren bliver klar til det omvendte opgør i London om to uger. Det skriver den spanske sportsavis Sport.

- Jeg håber, han meget snart er med os igen. Det ville være fantastisk at have ham med til London, men jeg kan ikke tage noget for givet. 

Udover Bale mangler Los Blancos også Dani Carvajal og Mateo Kovacic. Førstemålmand Keylor Navas har også været skadet, men er kommet tilbage på træningsbanen forud for opgøret. Zidane vil dog ikke garantere, at han spiller i aftenens kamp mod Spurs.

- Vi vil se i morgen (idag, red.), om han spiller. Han er tilbage, og har trænet med os uden nogle problemer.

Real Madrid mangler dermed flere spillere op til braget mod Tottenham på Santiago Bernabeu i aften. Begge hold har efter de første to kampe 6 point og en målscore på 6-1. Resultaterne af de næste to kampe kommer dermed til at få stor betydning for, hvem der kommer til at stå som vinder af Gruppe H til december.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus