FC Midtjyllands U19-hold er videre til ottendelsfinalen i ungdommens Champions League, efter en sejr i straffesparkskonkurrence over Atletico Madrid.

Andreas Raahauge blev helten, da FC Midtjyllands U19-mandskab spillede sig i ottendedelsfinalen i Youth League efter en flot sejr over Atletico Madrid.

Midtjylland-målmanden tog et spark i straffesparkskonkurrencen, og da alle andre spillere scorede, betød det et overraskende videre avancement til de unge midtjyder.

Inden da havde det været et målrigt opgør i Herning, hvor den ordinære spilletid var endt 4-4.

Mads Tychosen, Mikael Anderson og Jakup Thomsen scorede midtjydernes første tre mål, inden Nicolai Damkjær kunne bringe FC Midtjylland på 4-3 med tyve minutter tilbage af kampen.

Den stilling så ud til at holde resten af kampen og dermed sende FC Midtjylland videre til ottendelsfinalen. Men en scoring i overtiden af Atletico Madrid fopurrede drømmen midlertidigt.

Holdene skulle derfor ud i straffesparkskonkurrence, hvor Andreas Raahauge reddede Atletico Madrids andet spark. På FC Midtjyllands femte spark kunne Andreas Hagelskjær derfor sparke den overraskende sejr og en billet til ottendedelsfinalen i hus.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?