• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Teis Jeppe Gørtz

Coentraos kovending: Glad i Real

Coentraos kovending: Glad i Real
Illustration

Fabio Coentrao følte sig tidligere ikke ønsket i Real Madrid, men han blev aldrig solgt denne sommer, og nu er han glad for at blive.

Af Teis Jeppe Gørtz

- Jeg har fra første dag følt, at jeg ikke var ønsket her. I dag virker det som om, at alle vil have, at jeg forlader klubben. Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort galt. Vi må finde en løsning, der tilgodeser både mig og klubben.

Sådan sagde Real Madrid-backen Fabio Coentrao tilbage i maj, og derfor lignede han en færdig mand i kongeklubben.

Portugiseren var også tæt på at indgå en lejeaftale med engelske Manchester United til sidst i transfervinduet, men Real Madrid satte en stopper for skiftet. Real Madrid havde nemlig udset sig Guilherme Siqueira fra Granada som Coentraos afløser på venstre back, men han blev udlejet til Benfica i stedet.

Derfor er Coentrao stadig i Real Madrid, men det er han nu også glad for. Han er parat til at kæmpe videre i den spanske klub.

- Der var muligheden for at skifte til Manchester United, men jeg bliver hos Real Madrid, og det er, hvad der betyder noget, siger portugiseren ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Det ville have været skidt, hvis jeg skulle blive, men havde chancen for at komme til en bedre klub, men det skete ikke, da jeg allerede er i den bedste klub i verden.

- Jeg ønsker at gøre det bedre, end jeg gjorde i sidste sæson, selvom jeg var på et meget højt niveau allerede. Jeg ønsker at vise alle, at jeg fortjener at være i Real Madrid, slutter han.

25-årige Coentrao kom til Real Madrid i 2011 fra Benfica.

Superliga

Mere Superliga

Fokus