Landshold

”Store”: Selvfølgelig kan ”Faxe” være sportschef

John ”Faxe” Jensen er nævnt blandt favoritterne til posten som sportschef i Brøndby, og Henrik ”Store” Larsen har stor fidus til sin tidligere kompagnon.

Spillet om posten som sportschef i Brøndby har efterhånden kørt en uge, efter Anders Bjerregaard sidste onsdag forlod jobbet. En lang række kandidater har efterhånden været nævnt, men en af de mest vedholdende er John "Faxe" Jensen, som igen og igen bliver koblet til den ledige stilling i Brøndby.

Læs: Faxe favorit i Brøndby

"Faxe" blev dette efterår fyret i Randers FC efter en miserabel sæson. Hans erfaring fra mange år i Brøndby som spiller og træner krydret med international "knowhow" fra blandt andet Arsenal og Getafe gør ham til en velegnet kandidat. Det mener i hvert fald hans tidligere assistent Henrik "Store" Larsen.

- Alt er muligt i fodbold, og hvorfor skulle John ikke kunne det, selvfølgelig kan han være sportschef. John har et kæmpe netværk og kender rigtig mange indenfor fodbolden. Det er så lige, om han vil opgive at komme ud på træningsbanen - for når man er træner, er det også den del man brænder for - men jeg kan sagtens se ham i rollen som sportschef. John kan se spillet og kan snakke og forhandle med folk, så jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle kunne besidde det job, siger Henrik Larsen til tipsbladet.dk.

Han forsikrer, at han ikke har talt med "Faxe" om den mulige stilling, hvorfor han heller ikke vil spå om sandsynligheden. Hovedpersonen selv har tidligere sagt, at han først træffer et valg efter nytår. I Brøndby kan "Faxe" blive genforenet med flere tidligere holdkammerater blandet andet cheftræner Kent Nielsen.

Læs også: Brøndby skal bruge en barsk fyr