Brutal 40-0-sejr sætter rekord

Da Serie 5-holdet "Team Las" fra BSF søndag vandt 40-0 satte klubben en milepæl i dansk fodbold - men ikke på verdensplan.

Som tipsbladet.dk skrev mandag var der mål på samlebånd, da Serie 5-holdet "Team Las" fra BSF søndag vandt hele 40-0 ude over SB 50 Ishøj.

Spillerne fra BSF havde på forhånd aftalt ikke at slække på tempoet eller afslutningerne, selv om de var kommet langt foran. Der stod 18-0 ved pausen, men som cifrene i sejren afslører, blev der om muligt scoret endnu flere gange efter pausen.

Storsejren er formentlig den største sejr på dansk grund - både når det kommet til serie-fodbold og Danmarksturneringen.

I følge databasen hos danskfodbold.com var den hidtil største sejr, på dansk grund, Allinge/Sandvigs 31-0 over Østermarie IF i Bornholmsserien den 13. september 1969.

I Danmarksturneringen ligger rekorden helt tilbage til 28. oktober 1928, da BK Frem vandt 19-0 over Horsens FS fra 28. oktober 1928, medens den målrigeste var B 93 15-5 AaB, altså med 20 mål, fra 23. august 1931. Det skriver danskfodbold.com.

Endnu tidligere, da DBU havde udskrevet sin Fodbold-Turnering, vandt AB med hele 22-0 over Boldklubben Arrow

Bag de vanvittige cifre fra weekendens Serie 5-kamp er en flok garvede spillere med nylig erfaring fra 2. division og Danmarksserie fra BSF. Spillerne har droslet fodboldkarrieren ned men har nu lavet et lukket hold, der er blevet placeret så lavt i rækkerne, at holdet ikke kommer til at have indflydelse på klubbens øvrige åbne hold højere i rækkerne.

Men selv om BSF-spillerne formentlig godt kan prale af at have Danmarks-rekorden i storsejre, er der stadig uendelig langt til verdensrekorden.

Den blev sat i en grotesk afvikling i slutspilskamp om mesterskabet på Madagaskar. De forsvarende mestre Stade Olympique de L′Emyrne var utilfredse med dommerpræstationerne i en tidligere kamp, der havde resulteret i at deres chancer for at genvinde mesterskabet var væk.

I protest valgte spillerne i samråd med træneren konsekvent at score selvmål kampen igennem. Det endte med 149 selvmål og en kontroversiel sejr på 149-0 til modstanderne fra AS Adema, vis spillere formentlig ikke fik meget sved på panden gennem de 90 minutter.

De danske Serie 5-hold fra BSF møder i weekenden Vallensbæk, som muligvis allerede sveder over tanken om at forsøge at holde nullet mod stærke "Team Las."