• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Pinligt, historisk nederlag på 1-8 til presselandsholdet trods åbningsscoring af Peter Møller

Af Niels Jørgen Larsen

Noget tyder på at norsk fodboldjournalistik er klasser over dansk. Der kom konkrete tal på debatten, som Tipsbladet fokuserede på i fredagsudgaven, da der lørdag middag blev spillet presselandskamp i Oslo.

Her løb det danske presselandshold ind i et pinligt og historisk nederlag på 1-8 til Norge. Det begyndte ellers lovende, da den tidligere A-landsholdsspiller Peter Møller bragte danskerne foran med sit ellers kolde højreben, frispillet af René Schrøder på en dansk omstilling. Men efter norsk 2-1-føring ved pausen gik det danske hold totalt i opløsning i 2. halvleg.

Anført af den tidligere Lyngby-spiller m.v. Lars Bohinen kørte nordmændene helt rundt med danskerne, som tilmed bidrog med to selvmål til 1-7 og 1-8.

Over Lars Bohinen var "Mini" Jacobsen med på det norske hold. Begge arbejder nu for norsk TV2. Det danske pressehold måtte stille op uden en knæskadet Mark Strudal, der så til fra sidelinjen og priste sig lykkelig for ikke at have været en del af ydmygelsen.

Garvede mediefolk kan ikke huske, at det danske presselandshold har lidt et tilsvarende nederlag tidligere. For en god ordens skyld skal det nævnes, at der ingen af Tipsbladets udsendte medarbejdere var med på det danske hold.

Kampen blev spillet på en flot kunstgræsbane på KFUMs anlæg på Ekebergsletten, som mange danskere kender fra deres deltagelse í den store ungdomsturnering Norway Cup.

 

 

 

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus