• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

På to scoringer af AGFs Marcus "Hulk" Solberg fik U/16-landsholdet revanche mod Slovakiet

Af Niels Jørgen Larsen

Takket være to scoringer af Marcus "Hulk" Solberg fra AGF lykkedes det for det danske U/16-landshold at få revanche for tirsdagens nederlag til Slovakiet, da de to hold mødtes igen torsdag aften i Skælskør.

Begge scoringer faldt langt inde i kampen. Først i 69. minut og siden 2-0 på et flot lob. AGF-angriberen, der har scoret 13 mål i U/17-ligaen, blev først skiftet ind til sidst i tirsdagens kamp, som Danmark tabte 1-3, men det viste sig klogt at give ham mere spilletid torsdag.

- Marcus var kampafgørende. Han arbejder hårdt, løfter og river holdet med sig, siger den vikarierende landstræner Per Holm til tipsbladet.dk.

Per Holm har stået for holdet i de to kampe, da Thomas Frank er i Mexico i forbindelse med lodtrækningen til U/17-EM.

Det var ellers en svær kamp for danskerne mod de fysisk stærkere slovakker, men opgaven blev bedre løst end i den første kamp. Per Holm stillede med 10 nye i startopstillingen, og de havde lært af at set tirsdagens kamp.

- Der var større offervilje og bedre balance på holdet i en kamp, hvor det var nødvendigt at kæmpe sig ind mod en modstander med så meget fysik, siger Per Holm.

Efter fem debutanter i tirsdagens kamp i Slagelse blev det debut til yderligere fire i Skælskør: Mikkel Desler, OB, Daniel Arrocha, HB Køge og to Brøndby'ere fra årgang 1996, Anders Christensen og Kristian Larsen.

- Dermed har vi set omkring 30 spillere i årets U/16-landskampe, som det ikke vil være at chok for at skulle spille U/17 næste gang. Det er i tråd med det vi gerne vil, have flere med i de yngste årgange og færre i toppen i sidste ende, siger Per Holm.

 

 

 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus