• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ajax-spilleren Lucas Andersen vil spille U/21-lansdholdet til EM i Tjekkiet i 2015, men det ultimative drømmemål er selvfølgelig A-landsholdet.

Af Simon Møbjerg Sørensen

18-årige Lucas Andersen debuterede for et år siden på ligalandsholdet, og i efteråret gav Morten Wieghorst så Ajax-spilleren to indhop i kvalifikationskampene til U/21 EM mod Serbien og Nordirland.

Nu er Andersen rykket op i Ajax' førsteholdstrup med masser af mål for 2013, og den tidligere AaB'er drømmer da også om landsholdet. I første omgang handler det om det U/21-landshold, der skal spille sig til EM i Tjekkiet i 2015.

- Jeg har allerede været med på U/21, og det er bestemt ét af mine mål at komme med i kvalifikationen til EM og bide mig fast, så vi kan kvalificere os til slutrunden. Det kræver, at jeg præsterer i Ajax, og jeg er sikker på, at de nok skal holde øje med mig, siger Lucas Andersen til tipsbladet.dk og understreger så, at drømmen om A-landsholdet også rumsterer i ham.

- Jeg ved godt, jeg skal være realistisk omkring det, men jeg sigter også efter det højst mulige. Det ultimative drømmemål er selvfølgelig A-landsholdet, men lige nu fokuserer jeg på U/21-landsholdet.

Lucas Andersens to ligalandskampe faldt under Kings Cup i Thailand, hvor han kom med på et afbud fra en rygskadet Søren Rieks. På turen var U/21-landstræner Morten Wieghorst med, som han også var ved EM i Polen og Ukraine i sommer, og som han også er på den aktuelle ligalandsholds-tur til Arizona.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020