• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Rajko Lekic kan ikke acceptere New England Revolutions kontraktudspil, og derfor leder han nu efter ny arbejdsgiver.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Rajko Lekic har siden foråret spillet soccer i amerikanske New England Revolution, men den 30-årige dansker har kontraktudløb ved årskiftet. Håbet om en forlængelse i New England har hele tiden været til stede hos danskeren, men nu ser det ud til at blive svært.

- De har meldt tilbage, at de måske vil komme med et nyt tilbud og først i det nye år. Og det føler jeg er lidt for lang tid og gå og vente. Jeg ved ikke, om det hundrede procent slut, men nu begynder jeg at kigge efter noget andet både i USA og i Superligaen, siger Rajko Lekic til sporten.dk.

Lekic havde ellers forhandlet løn på plads med den amerikanske klub, som ville give ham en noget lavere løn, end den han fik med sin seneste kontrakt. Det havde Lekic accepteret, men klubben ville give ham en kontrakt, som kunne opsiges uden varsel i det første halve år, og det kunne danskeren ikke forlige sig med.

- Jeg fik det at vide sent i går aftes, så jeg har ikke snakket med min agent derovre endnu. Jeg vil stadig gerne spille i MLS, og min agent har sagt, at der er muligheder, men jeg holder alting åbent nu, siger Rajko Lekic

Lekic startede med et brag i USA, hvor han scorede i sin kun anden kamp. Siden blev det til seks mål for danskeren, som altså nu kan være fortid i New England Revolution og måske også i Major League Soccer.