• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

De regerende mestre fra FC København fortsætter deres march mod endnu et danmarksmesterskab. Onsdag gik det ud over FC Nordsjælland, som hjemme på Farum Park måtte indkassere et 1-0-nederlag.

Af Sportenkort.dk

Hjemmeholdet var ellers tæt på at chokstarte, da et hjørnespark endte i lidt klumpspil, som gav Morten Nordstrand en stor chance, men SAS Liga-topscoreren manglede lige et par centimeter for at få bolden i kassen.
Herefter tog københavnerne så småt over og fik indledt et pres. Ikke desto mindre var nordsjællænderne dog fortsat nærgående af og til. Bl.a. havde Allan Olesen en stor mulighed, som han misbrugte.

Det blev ikke til scoringer i første halvleg, men det gjorde det til gengæld kort inde i anden. Det var en mystisk scoring, som Jesper Grønkjær blev krediteret for, men den primære årsag til scoringen var Kim Christensen, der ellers stod en stor kamp for FCN. Han forsøgte at sparke den ufarlige bold væk, men i stedet blev det til et stort hul i luften, og så hoppede den eneste scoring i kampen lige så stille ind.

Herefter kørte gæsterne sejren hjem på rutinen, og hjemmeholdet formåede trods et pres ikke at skabe helt åbne muligheder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus