• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Københavns fanklubformand synes ikke det er acceptabelt, hvis der buh'es af danske spillere til landskampe på grund af klubforhold, men ser ikke fanklubben som den rette til at bekæmpe det.

Af kristianh

Lidt piften og buhen af først Morten 'Duncan' Rasmussen og siden af Thomas Kristensen, da de blev skiftet ind, har taget spalteplads i medierne, men hvad synes FC Københavns fanklubformand*) om publikums reaktion?

- Det er ikke acceptabelt. Man lægger jo mærke til når det er spillere fra ens rivaler, men derfor skal man ikke ikke råbe efter dem. Til landskampe er man jo på samme hold, siger Michael Kruse til tipsbladet.dk.

- Jeg tænkte da også æv da Duncan (Morten Rasmussen, red.) kom på banen, for jeg ville hellere se TK (Thomas Kristensen, red.), men det får mig ikke til at buh'e af ham, fortæller den midlertidige formand*).

Episoderne til landskampen mellem Danmark og Malta i Parken kan udvikle sig i en uheldig retning, hvis det bliver kutyme at pifte af klubrivaler til landskampe. Men det skal bekæmpes bredt af fanklubberne og ikke kun af Brøndby og FCK, mener formanden.

- Jeg ved ikke om det har været et problem før, for jeg ser ikke så meget landsholdsfodbold, men det er et fænomen man skal tage hånd om, hvis det fortsætter. Jeg ved bare ikke helt hvordan. Brøndby og FCK har jo deres fælles antimobning-program for børn, men i denne her forbindelse tror jeg DFF (Danske Fodbold Fanklubber, en paraplyorganisation, red.) er de rette til gøre noget ved det, hvis det fortsætter, siger Kruse til tipsbladet.dk.

*) Michael Kruse er konstitueret formand for FC Københavns Fan Club efter, at den daværende formand trak sig i sommer. Ny formand vælges på en ekstraordinær generalforsamling 27. oktober.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus