• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Midtjyllands angriber Klaus Kærgård har stort set ikke været på banen i efteråret på grund af skader. I mellemtiden kører FCM derudad, men den uheldige spiller har langtfra givet op.

Af Kim Lundahl Michelsen

Først var den gal med ryggen. En skævhed kombineret med overbelastning satte Klaus Kærgård ud af spillet om pladserne i FC Midtjyllands angreb, og da han endelig var kommet sig over det problem, var den gal med knæet.

Klaus Kærgård fik en meniskskade, som han blev opereret for sidst i oktober. Desværre ikke med den ventede effekt.

- Jeg havde håbet, at det højst ville tage to-tre uger efter operationen, indtil jeg kunne træne med på fuld styrke igen, men det gik ikke som planlagt. Hver gang jeg sparker til bolden, gør det ondt i knæet. Det tyder på, at muskelvævet ikke er stærkt nok, siger en ærgerlig Klaus Kærgård til forza.dk.

Derfor har Klaus Kærgård kun kunnet løbe- og styrketræne, mens holdkammeraterne klarede paragrafferne på banen. Endda i en så flot grad, at FC Midtjylland er nærmeste konkurrent til FC København i tabellen.

- Holdet har gjort det virkelig godt, mens jeg har været ude, og det glæder mig da, men jeg kan ikke nyde det i samme grad, som hvis jeg selv var med, erkender Klaus Kærgård.

Den blonde angriber står overfor en hård kamp for at finde en plads i FC Midtjyllands angreb, når han er klar. 'Farlige' Frank Kristensen bombede løs i slutningen af efteråret og satte sig på den enlige startplads i FC Midtjyllands 4-5-1-system.

Og ellers er der også sensationen fra Danmarksserien, Christian Olsen, og den nu spilleberettigede Baba Collins til at lege med om træner Erik Rasmussens gunst.

- Jeg har langt fra givet op, men lige nu koncentrerer jeg mig bare om at blive klar igen og ikke så meget om min plads på holdet. Jeg har stadig halvandet år tilbage af min kontrakt, som jeg da regner med at gennemføre, medmindre det bliver helt slemt med mine skader, siger Klaus Kærgård.

Superliga

Mere Superliga

Fokus