• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

En skade har ødelagt Klaus Kærgårds første sæson i FCM. Angriberen, der stadig har følelser for Viborg, er ikke sikker på, hvornår han igen er klar.

Af Morten Kiersgaard Espersen

Seks mål i seks Royal League-kampe i vinter gav løfter om et stort forår for FC Midtjyllands lynhurtige angriber Klaus Kærgård. Foråret er imidlertid blevet ødelagt af skader, og Kærgård har slet ikke scoret de syv gange, han har været på banen i forårets SAS Liga. De tre seneste kampe har Kærgård slet ikke været med og søndag mod Viborg bliver sæsonens sidste kamp også uden den lyshårede bomber.

- Jeg har en skade i iskiasnerven, der går direkte i balden og ned i baglåret. Forhåbentlig scorer jeg igen lige efter sommerferien, men det er svært at sige, hvornår jeg bliver klar. Nu skal jeg foreløbig ind og snakke med en rygspecialist senere i dag, siger Kærgård til forza.dk.

I sommer skiftede Klaus Kærgård fra netop Viborg til FC Midtjylland. Derfor er det ekstra ærgerligt at være skadet nu.

- Det ville have betydet utrolig meget for mig at spille den kamp på søndag, for jeg har ikke tidligere været med mod mine gamle holdkammerater, og der står jo meget på spil. Det betyder utrolig meget at blive nummer seks og få en ekstra kamp på hjemmebane. Det er jo noget sjovere med et fyldt stadion, end at møde FC Nordsjælland på udebane, siger Kærgård.

Er du egentlig ulv eller krokodille?

- Selvfølgelig er jeg ulv, men der sidder stadig et lile hjerte og banker for Viborg. Jeg har jo spiller der i syv et halvt år og følger dem stadig tæt og kommer engang imellem i klubben, siger Kærgård, der håber på en bedre sæson næste år.

- Jeg er overhoved ikke tilfreds. Jeg har været skadet i 60 procent af tiden og netop som Royal League sluttede, begyndte det at gøre ondt så jeg kun kunne træne mindre og mindre, siger Kærgård.

Superliga

Mere Superliga

Fokus