Anførerne Ronaldo og Dzsudzsák sendte deres lande videre
EM

Cristiano Ronaldo og Balasz Dzsudzsák sendte henholdsvis Portugal og Ungarn videre ved at lave to mål hver.

Ungarn og Portugal tørnede sammen, i hvad der var EM-slutrundens sidste kamp i gruppe F sammen med Islands opgør mod Østrig. Og det skulle vise sig at blive en særdeles underholdende affære.

For efter 19 minutter flugtede Gera bolden i mål, som røg ind fladt tæt op ad den ene opstander. Portugal udlignede i det 42. minut, da Nani blev spillet fri af Ronaldo. Fløjen sparkede bolden ind ved nærmeste stolpe.

I anden halvlegs andet minut gjorde Balázs Dzsudzsák det onde ved Portugal, da han på frispark sparkede bolden i mål. Det viste sig imidlertid, at bolden blev rettet af og ramte Andre Gomes' skulder. Det var årsagen til, at Patricio så så underlig ud i situationen.

Blot tre minutter senere scorede Cristiano Ronaldo for fjerde EM-slutrunde i træk. Real-stjernen modtog et indlæg fra Mario og var køligheden selv med en fræk afslutning.

Efter 55 minutter scorede Balázs Dzsudzsák igen. Det skete, da fløjen trak ind i banen og fik et skud rettet af af Eliseu, og så var der intet at gøre for den portugisiske keeper.

Ronaldo dukkede op på et indlæg af Quaresma efter 62 minutter, og her var den 31-årige fløj klar med et tordenhovedstød, som havde massiv kraft.

Kampen sluttede 3-3, og dermed er Portugal og Ungarn videre. Ungarn slutter på førstepladsen i gruppe F.