Belgien kunne ikke nedkæmpe Wales
EM

Et stærkt belgisk mandskab kunne ikke få nettet til at blafre søndag, da man spillede 0-0 med Wales.

Der var rig mulighed for at opleve stor profiler, da Belgien og Wales tørnede sammen i EM-kvalifikationen. Værterne havde navne som Marouane Fellaini, Eden Hazard og Thibaut Courtois med fra start, mens Wales kunne byde på navne som Gareth Bale, Aaron Ramsey og Joe Allen. Netmaskerne havde dog en stille aften søndag.

Kampen åbnede jævnbyrdigt, hvor Nacer Chadli forsøgte sig for Belgien i det femte minut. Gareth Bale var tæt på i den anden ende kort efter, men skarpheden manglede for Real Madrid-stjernen.

Den resterende del af første halvleg tilhørte dog Belgien, der pressede på med flere gode tilbud til Eden Hazard, Divock Origi og Kevin De Bruyne. Trods gode forsøg var stillingen dog 0-0 ved pausen.

Belgien fortsatte dominansen efter pausen, hvor Gareth Bale længe var eneste våben hos gæsterne. Mod slutfasen faldt kampen i tempo, og der kom længere mellem de åbne tilbud. Gareth Bale var tæt på med et spark forbi mål i overtiden, men duellen endte uden mål og uden vinder.

I søndagens øvrige tidlige kampe vandt Cypern med hele 5-0 over Andorra, mens Norge slog Aserbajdsjan med 0-1. Holland uddelte klø til Letland, der tabte med hele 6-0.