• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Torsten Kjems Hansen

DBU-formand om skuffede irske kolleger: Handler om god opførsel

Foto: Getty Images

DBU-formanden så kampen mellem Irland og Danmark sammen med sin irske kollega, der igen måtte se danskerne smile til sidst.

Af Torsten Kjems Hansen

DBU-formand Jesper Møller var på plads i Dublin, da det danske landshold mandag aften tog det sidste skridt og sikrede en vigtig dansk deltagelse, der nu betyder fodbold-fest i København til sommer med dansk deltagelse og mindst to gruppekampe afviklet i Parken.

DBU-formanden glæder sig naturligvis over den danske deltagelse, der blandt andet betyder 69 millioner kroner i kassen til DBU, men han havde på samme tid også ondt af sine irske kolleger, der igen måtte se Danmark løbe med en samlet sejr, hæderen og æren  - og pengene. Lige som det eksempelvis var tilfældet for to år siden, da da det gjaldt playoff til VM-slutrunden. 

- Jeg var lettet, da dommeren fløjtet af ved stillingen 1-1. Og så skulle jeg selvfølgelig sige tak for kampen til mine irske kolleger. Jeg tror de havde håbet, at tredje gang var lykkens gang. Det drejer om at opføre sig ordenligt, for jeg kan godt sætte mig ind i den situation, for havde de scoret til sidst, tror jeg også, at jeg havde været skuffet, siger Jesper Møller. 

Se hele interviewet øverst, hvor DBU-formanden pogså forholder sig til de mange millioner, som det danske fodboldforbund nu kan se frem til. 

Læs også:Dagens Spilforslag: Polen vil vinde Gruppe G og tager derfor en sejr

Læs også:Cornelius om skade: Jeg kunne mærke det med det samme

Læs også:Ærlig Hareide: Har aldrig set holdet så nervøst

Læs også:Eksperter: Han var Danmarks bedste spiller set over hele kvalifikationen

Læs også:Kasper Schmeichel: Det var en modbydelig kamp

Superliga

Mere Superliga

Fokus