• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Gustav Tornby

Deschamps vil intet afsløre omkring valg af Rami-afløser

Deschamps vil intet afsløre omkring valg af Rami-afløser
Foto: Polfoto/Michael Sohn

Samuel Umtiti forventes at blive erstatningen for karantæneramte Adil Rami, når Frankrig søndag møder Island, men Didier Deschamps vil ikke udelukke, at han vælger Eliaquim Mangala.

Af Gustav Tornby

Den franske landsholdsstopper Adil Rami fik sit andet gule kort i turneringen mod Irland i ottendedelsfinalen og er derfor ikke med, når Frankrig søndag møder Island. 

Samuel Umtiti, der skifter til FC Barcelona fra Olympique Lyonnais, når turneringen er omme, forventes at erstatte Adil Rami fremfor Eliaquim Mangala søndag, eftersom 22-årige Umtiti ifølge franske medier angiveligt skulle have været bedst til træning. 

Men, da den franske landstræner Didier Deschamps blev bedt om at opsummere Samuel Umtitis kvaliteter på et pressemøde, svarede han skarpt igen. 

- Skal jeg også fortælle jer om Eliaquim Mangalas kvaliteter, eller er det ikke noget, i ønsker? Hvilket spørgsmål!, fortæller Deschamps, der dog bukkede under og fortalte følgende om Umtiti. 

- Han er stadigvæk en ung spiller, men han har stadigvæk en masse erfaring fordi han har spillet i Champions League med Lyon. Han blev U/20-verdensmester med Frankrig. Hvis han skifter til den klub, som han forventes at skifte til, så er det heller ikke tilfældigt, sluttede Deschamps i referance til hans forventede skifte fra Ligue 1 til Camp Nou. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.