• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Torsten Kjems Hansen

EM-helts opfordring til danskerne: Køb billet til Euro 2020 og lav en fest

Det er fortsat muligt at skrive sig op til de de EM-kampe, der skal spilles i Parken næste sommer, når slutrunden

Af Torsten Kjems Hansen

Det er i dag 27 år siden, at det danske fodbold-landshold vandt EM-finalen og skabte eufori og fest ud over hele landet. 

Og om under et år er en del af EM-slutrunden 2020 på dansk grund, hvor der skal spilles tre gruppekampe og en knockout-kamp i Parken. Hvis det danske A-landshold forhåbentligt kvalificerer sig til EM-slutrunden vil det kaste to kampe af sig på hjemmebane, hvor tribunerne vil være fyldt til bristepunktet. 

Hvad de færreste måske er klar over er, at proceduren til billetsalget til de tre gruppespilskampe allerede sat i gang, da man frem til 12. juli kan skrive sig op til billetterne i salgets første fase. 

EM-slutrunden 2020 er spredt ud over 12 europæiske lande, og DBU meddeler, at der i skrivende stund allerede er ansøgt om flere end 4,5 millioner billetter.

Europamester fra 1992 Henrik Larsen håber på, at masser af danskere vil være at finde på Parkens tribuner og være med til at skabe en kæmpe fest omkring kampene på dansk grund.

- Når der er stor opbakning på tribunerne, så spiller man bedre. Det betyder rigtig meget. Når man står på banen og hører, at der bliver sunget med på nationalmelodien – så giver det altså et spark bagi. Det samme med den opbakning, man kan mærke fra tilskuerne, hvis man vinder en tackling eller scorer et mål – det er vildt. Det er vigtigt med opbakning på lægterne – det er det største, man kan mærke som spiller, siger Henrik Larsen, der opfordrer alle til at skrive sig op til billetterne allerede nu. 

- For det første tror jeg, at det er en kæmpe oplevelse for de fans, der kommer til at opleve de her kampe på stadion. EM er kæmpe stort, så det er vigtigt for danskerne, at de får købt billetter til kampene – selvfølgelig især hvis Danmark kommer med. Og det gør de selvfølgelig. Det bliver en kæmpe fest.

Du kan læse mere om billetsalget og selv ansøge om billetterne til kampene i Parken lige her: copenhageneuro2020.dk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus