• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Kenneth Jensen

EM-udskydelse på vej: Dansk landshold aflyser hotelbooking

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

EM står til at blive udskudt. Nu fortæller Helsingør Dagblad, at det danske landshold har droppet sin booking af Marienlyst Strandhotel.

Af Kenneth Jensen

Det bliver formentlig officielt senere tirsdag, men allerede nu er der masser af indikationer på, at EM-slutrunden til sommer bliver udskudt til et andet tidspunkt. Seneste nyhed er, at det danske fodboldlandshold har aflyst sin booking af Marienlyst Strandhotel, hvor Danmark ellers stod til at skulle holde til i løbet af slutrunden. Det skriver Helsingør Dagblad.

- Det er korrekt, vi har i går modtaget en annullering fra UEFA på det danske landhold, skriver Michael Lauritsen, administrerende direktør, i en mail til Helsingør Dagblad.

Læs også:Stormøde i UEFA: Sådan afgøres EM-slutrundens skæbne

Nyheden kommer i kølvandet på, at B.T. mandag fortalte, at UEFA har aflyst hotelbookinger i København. EM-hotellerne skal altså ikke bruges, hvilket også indikerer, at der ikke bliver EM-fodbold i Danmark til sommer.

Senere tirsdag ventes det altså, at UEFA kommer med en officiel melding. Først skal der tales med alle parter, blandt andre medlemslandene, og derfor ventes det, at der kommer en udmelding.

Læs også:Norsk forbund til FIFA: Stop alle transfers

Men om EM så rykke stil december i år, til sommeren næste år, eller om man søger en slutrunde i sommeren 2022, der er ledig, fordi VM spilles i december 2022, melder historien endnu ikke noget om.

Læs også:Medie: UEFA kræver 2,25 milliarder for at skubbe EM-slutrunden

Læs også:Medie: UEFA kræver milliardbeløb for at rykke EM

Læs også:UEFA-repræsentant: De nationale ligaer har førsteprioritet