• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Ole Hoffskov

Emre Mor støtter Turan: Han er min bror

Emre Mor støtter Turan: Han er min bror
Foto: Borussia Dortmund

Emre Mor bakker op om sin holdkammerat, Arda Turan, der fik en hel nation på nakken efter Tyrkiets EM-nederlag til Spanien.

Af Ole Hoffskov

Tyrkiet tabte fredag 0-3 til Spanien ved EM, og dermed vakler Fatih Terims tropper gevaldigt inden sidste gruppekamp mod Tjekkiet. Fodbold er som bekendt en holdsport, men da de tyrkiske tilskuere skulle udpege en syndebuk i opgøret mod Spanien, var de ikke sene til at lade frustrationerne gå ud over stjernen Arda Turan.

I det meste af anden halvleg blev der buhet gevaldigt fra det tyrkiske tribuneafsnit, når Barcelona-spilleren havde bolden, og efter kampen så man flere af de tyrkiske reserver være henne og trøste Arda Turan.

Læs også: Emre Mor forgylder FC Nordsjælland

En af dem, var hurtigt ude med et krammer, var Emre Mor.

- Vi er skuffede over, at vi tabte kampen, men Spanien spillede godt. Arda er min bror og mit idol. Jeg ved ikke, hvorfor de gjorde sådan noget imod ham. Men han er en mand, der elsker sit land og vil gøre alt for det. Det tyrkiske folk har en meget emotionel tilgang, og det kommer nogle gange til udtryk på sådan en måde, siger Emre Mor til Fanatik.

Den nu tidligere FC Nordsjælland-spiller blev indskiftet i Tyrkiets første kamp mod Kroatien, mens han så hele opgøret mod Spanien fra bænken.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.