EM

Endnu et målorgie: Norge og Sverige deler i dramatisk afslutning

Norge var foran med to mål, men endte med at komme bagud og til sidst redde uafgjort hjem mod ærkerivalerne Sverige. Se højdepunkterne her

Mens Danmark leverede et sensationelt comeback mod Schweiz til 3-3, var det også samme cifre på måltavlen i en drabelig dyst mellem Norge og Sverige.

Det var Norge, som fik den bedste start på opgøret. Fire minutter inden pausen var det Bjørn Maars Johnson, som sendte nordmændene i front med 1-0.

En time inde i opgøret fulgte Joshua King op på det og sendte Norge på sikker sejrskurs med 2-0-målet.

Men så gik det galt for Norge. Med 20 minutter tilbage blev der begået straffespark til Sverige. Andreas Granqvist skulle udnytte muligheden, men han brændte. Heldigvis for svenskerne var Viktor Classon hurtig til at opfange returen og reducerede til 2-1.

Fire minutter før tid fik Norge ødelagt det fuldstændig for sig selv, da Håvard Nordveit scorede selvmål. Det skulle dog gå endnu værre for Norge.

I overtiden fandt Robin Quaison nemlig vej til netmaskerne og scorede til en svensk 3-2-føring, som så ud til at blive kampens slutresultat.

Efter masser af modgang endte det imidlertid med lidt norsk oprejsning, for i de absolut døende sekunder var Ola Kamara på pletten og scorede til slutresultatet 3-3.

Med de to første runder af EM-kvalifikationen spillet ligger Sverige nummer to med fire point, mens Norge er nummer fem med et enkelt point.