• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Martin Davidsen

Farvel til Zlatan: Så fantastisk var han

Farvel til Zlatan: Så fantastisk var han
Foto: Polfoto

Zlatan Ibrahimovic var muligvis den største stjerne og en af de mest komplette spillere ved sommerens EM-slutrunde. Men nu er det slut. I den anledning er tipsbladet.dk klar med en interaktiv grafik om den svenske angriber.

Af Martin Davidsen

Zlatan Ibrahimovic har netop bekræftet, at han skifter til Manchester United. I den anledning har vi genpubliceret denne artikel, der giver et indblik i Zlatans krop. 

Bragt første gang under EM

Læs også: EM-eksperten: Sverige er afhængig af Zlatan

Zlatan Ibrahimovic var en af de absolut største stjerner ved EM-slutrunden i Frankrig, men nu er det slut. Sverige er ude af EM, og Zlatan Ibrahimovic har spillet sin sidste landskamp.

I den anledning sætter tipsbladet.dk fokus på den markante svensker, der med sine 195 centimeter ikke bare rager fysisk op, men også er et verbalt fyrtårn. Han kan betegnes som en af de mest komplette og cool fodboldspillere i verden, fordi han både har fysiske og tekniske kvaliteter på verdensklasseniveau, ligesom han også er en ledertype og dygtig i spillet med medierne, som han også bruger i kommercielle og velgørende sammenhænge. 

For at visualisere Zlatan Ibrahimovic' kvaliteter har tipsbladet.dk begået en interaktiv grafik, hvor vi sætter fokus på 10 dele af Zlatan Ibrahimovic' krop, der gør ham til en unik fodboldspiller. Klik videre herunder for at zoome ind på de vigtige del af svenskerens perfekte fodboldkrop.

For brugere af mobil-app: klik her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020