• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

De danske fans tror på Danmark, der er ingen tvivl i deres sind. Heller ikke hos Kasper Thomsen, der har stor tiltro til Portugal-dræberen Nicklas Bendtner.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Tipsbladet.dk i Lviv
I fanzonen i Lvivs centrum har der været stoppet med danskere, siden den åbnede i middags. Øl, fællessang og danske farver har været fællesnævneren, og troen på dansk sejr i aften er ikke til at skyde igennem.

Også hos Kasper Thomsen, der var én af de danskere med mest fangear og en tætsiddende dragt, der ville får selv Superman til at misunde ham.

- Jeg tror, vi vinder 2-0 i aften. Portugal kommer til at satse hele butikken, for de skal vinde, og så hakker Bendtner to kasser ind. Portugal-dræberen slår til igen. Det er jeg slet ikke i tvivl om, siger Kasper Thomsen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Fest i Lviv: Portugal og Danmark går videre

Kasper Thomsen og hans venner kom til Lviv i går aftes. De tog en stille nat på hotellet for at være klar til kampdagen, der selvfølgelig blev sat igang med stor pølsemiddag for at lægge en god bund for dagens indtag af ukrainsk øl.

- Vi startede klokken 11 i formiddag, og vi startede med at indtage sådan en stor family-sausage-dinner, og så var vi klar til at gå i bajerne bagefter, siger Kasper Thomsen, der sammen med resten af danskerflokken i fanzonen overdøvede portugisernes fællessange, og det regner han også med, at danskerne kan gøre i aften, selv om portugiserne bliver mellem 5000 og 7000 mennesker i aften overfor forventeligt 2500 danskere.

- Det bliver meget intenst i aften. Fuld knald på gruppen af danske fans, og vi skal nok overdøve portugiserne, lover Kasper Thomsen.

Troen på, at Danmark går videre fra gruppespillet er steget betragteligt efter sejren over Holland. Danskerne er derfor begyndt at spekulere i kvartfinalemodstandere, og hvis Kasper Thomsens håb om en dansk 2-0 sejr går i opfyldelse, er Morten Olsens mænd tæt på at kunne kalde sig blandt Europas otte bedste nationer.