2016-03-22 06:18
Foto: Maurizio Degl\'Innocenti/Polfoto

Italien er ikke blandt de stærkeste nationer på den internationale scene, men det kan de blive før EM, vurderer landstræner Antonio Conte.

Til sommer går det igen løs med en slutrunde, når Frankrig byder velkommen til EM 2016. Her er feltet knivskarpt, og selvom der på forhånd er favoritter, er det svært at forudsige, hvordan begivenhederne i Frankrig forløber. Et af de hold der er spået gode chancer er dog Italien, der har flere stærke navne på holdkortet, og som for alvor ser lovende ud. 

Det italienske landshold har dog endnu et stykke vej, før man kan måle sig med de helt store. Den ærlige melding kommer fra holdets landstræner Antonio Conte, der dog ser stort potentiale i truppen. Conte mener, at hans mandskab kan nå at komme op på siden af verdens bedste, hvis blot der arbejdes ekstra: 

- Vi er ved at bygge en gruppe op af spillere, der er yderst vital. Vi ved godt, at der på papiret er andre lande, der er stærkere end os. Vi ved dog også, at vi selv er i stand til at lukke dette hul. Det skal ske via dedikation og målrettethed, siger Antonio Conte på et pressemøde og fortsætter: 
 
- Jeg er virkelig klar til at klø på med landsholdet for alvor. En slutrunde er en oplevelse, man måske kun oplever en gang i hele sit liv. Det er en stor ære for mig, at jeg kan få lov til at være del af det. Jeg føler dog også et ansvar, der betyder meget. Jeg kan dog forsikre, at jeg vil gøre alt for at arbejde med de her spillere, udtaler landstræneren.
 
Sommerens slutrunde er den sidste aktion for Antonio Conte som landstræner i denne omgang. Han har nemlig meldt sit stop efter EM, hvor Chelsea er meldt som næste destination. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?