2016-03-27 11:28
Foto: Polfoto/Michael Sohn

56-årige Joachim Löw indrømmer, at the Three Lions var det bedste mandskab, da Tyskland mistede en 2-0-føring og endte med at tabe 3-2 til England i Berlin søndag aften.

Joachim Löw kunne se sit mandskab tage en 2-0-føring takket være mål fra Toni Kroos og Mario Gomez på begge sider af pausen, før Roy Hodgsons mandskab lige pludseligt besluttede sig for at tage sig sammen. 

Mål fra Harry Kane og Jamie Vardy udlignede kampen før Eric Dier trådte frem og headede et sent mål i kassen, da England fik sig et gevaldigt boost forud for sommerens EM-slutrunde i Frankrig. 

Efter kampen var Joachim Löw, tyskernes landstræner, ikke bange for at indrømme, at England fortjente sejren. 

- Jeg synes, at England fortjente sejren. Vi spillede ikke meget dynamisk og havde reelt aldrig kontrol. Jamie Vardys mål var meget svært at forsvare. Der var en del flere huller end der var i anden halvleg, og England spillede hurtigere, fortalte Löw til DW Sports. 

Kroos, der sendte bolden i mål bag Jack Butland med et langskudsmål i første halvleg, delte sin landstræners frustrationer: 

- Vi gjorde stillingen til 2-0 og så forsvarede vi ringe. Vi gjorde banen for stor og vandt ikke nok tacklinger, fortalte Real Madrid-tyskeren. 

SENESTE NYT...
OP | NED