• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Gustav Tornby

Matuidi: Griezmann kandidat til Ballon d'Or

Matuidi: Griezmann kandidat til Ballon d'Or
Foto: Polfoto/Petr David Josek

Antoine Griezmann er landsmanden Blaise Matuidis bud på en Ballon d’Or-vinder i år.

Af Gustav Tornby

Antoine Griezmann scorede imponerende 32 mål i alle turneringer for Atletico Madrid i sidste sæson og har fortsat formen ved EM hjemme i Frankrig - og hans to mål i torsdagens semifinale mod Tyskland betyder, at han nu har scoret seks ved turneringen.

Landstrænere, kaptajner og udvalgte journalister - heriblandt Tipsbladets Troels Bager Thøgersen - giver årligt titlen Ballon d’Or til årets bedste fodboldsspiller.

Forud for finalen mod Portugal på Stade de France fortæller Paris Saint-Germain-midtbanespilleren Blaise Matuidi, at han ville vælge sin landsmand Griezmann.

- Jeg synes Griezmann er en værdig kandidat til Ballon d’Or med det han har præsteret i denne sæson og i denne turnering, fortæller Matuidi på pressemødet inden kampen.

- Hvis jeg skulle stemme, så ville jeg stemme på ham. Det er exceptionelt, det han har gjort. Jeg håber, det fortsætter. At se en spiller med et så stort talent - ikke alle nationer har spillere med så stort talent - det gør mig glad, slutter Matuidi.

Ballon d’Or-ceremonien løber som regel af stablen i januar måned og kårer altså kalenderårets bedste spiller.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus