• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM nooteboom1

Neuer: Rüdigers skade påvirker ikke stabiliteten i forsvaret

Neuer: Rüdigers skade påvirker ikke stabiliteten i forsvaret
Foto: Martin Meissner/Polfoto

Selvom Manuel Neuer udtaler, at det er ærgerligt, Tyskland må undvære Rüdiger til EM, siger keeperen, at landsholdet er stærkt nok til at finde erstattere, der kan gøre det lige så godt.

Af nooteboom1

Antonio Rüdiger misser EM for Tyskland. Det gør han, fordi han i går rev sit korsbånd over under træningen i Evian for Die nationalelf. 

Tysklands målmand Manuel Neuer er ked af det på Rüdigers vegne.

- Mere end alt andet er det en stor skuffelse for Toni (Rüdigers kælenavn på det tyske landshold red.). Jeg har virkelig medlidenhed med ham. Han arbejdede rigtig hårdt i Schweiz på træningslejr, og han spillede på et højt niveau. Og jeg ved, hvor meget han så frem til turneringen. Jeg håber, han kan komme godt tilbage fra skaden, og jeg ønsker ham en god og hurtig bedring. Han er stadig ung og har mange store turneringer foran sig, siger Neuer til DFB.de. 

Bayern-keeperen siger, Rüdigers fravær ikke kommer til at influere på tyskernes forsvarskæde. 

- Nej. Man skal bare tage et kig på vores hold. I Jonathan Tah har vi en anden centerforsvarer, som har bevist, at han kan præstere på et højt niveau. Jeg ved ikke, hvad træneren har planlagt, og jeg ved heller ikke, hvad status er med Hummels og hans skade. Men én ting er sikker: Vi har nok kvalitet og erfaring på holdet. Ingen behøver at bekymre sig om stabiliteten på holdet. Vi har stadig en del træningssessioner inden vores kamp mod Ukraine på søndag, så vi har tid til at prøve forskellige ting af. 

Udover Ukraine er Tyskland i gruppe med Polen og Nordirland. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.