• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Norge - Danmark blev set af ca. 638.000 seere på tv-kanalen Tv3 Puls. Til sammenligning så godt 300.000 flere kampen mod Sverige i 2009, der blev sendt på samme kanal.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Danmark fik et enkelt point med hjem fra Oslo, da de i lørdags spillede EM-kvalifkationskamp mod Norge. I optakten til kampen blev opgøret skreget op til at være årtusindets fodboldlandskamp.

Det prædikat kunne kampen ikke leve op til, hvis man ser på seertallene. I følge MediaWatch blev kampen set af ca. 638.000 seere på tv-kanalen, mens VM-kvalifikationskampen ude mod Sverige i juni 2009 blev set af ca. 939.000 personer på samme kanal.

Tv3 Puls kan i dag ses af godt 50 procent af tv-seerne. I 2009 kunne kanalen ses af godt 60 procent.

Der var op til Norge-kampen en del af kritik af, at den skulle vises på Puls, der kun kan ses af halvdelen af befolkningen. Men Tv3 valgte at sende kampen på sin Puls-kanal for at booste dens profil og tiltrækningskraft hos distributørerne.

Da landsholdet spillede landskamp mod England i feburar, blev kampen vist på Tv2. Den kamp blev set 1.136.000 seere - på trods af, at kampen var en testkamp og der dermed ikke var vigtige EM-kvalifikationspoint på spil.

Superliga

Mere Superliga

Fokus