• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Rui Frias, der er sportsredaktør på den portugisiske avis Diário de Notícia, mener, at Portugals niveau mere nærmer sig Danmarks end Hollands og Tysklands.

Af Teis Jeppe Gørtz

Kun en enkelt sejr ud af seks mulige er det blevet til for Portugal, som senest tabte med 1-3 hjemme til Tyrkiet i går. Portugals landshold er ikke så godt som tidligere, det erkender Rui Frias, der er sportsredaktør på den portugisiske avis Diário de Notícia. Han mener, at de er på højde med Danmark i niveau, som de tabte til med 1-2 i Parken i efteråret.

- Vores niveau er meget tættere på Danmarks end det er på Hollands eller Tysklands - to hold som jeg ser som favoritter til titlen sammen med Spanien. Vi har slet ikke så godt et hold som tidligere, siger han til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Spillere som Deco, Simão og Tiago er alle stoppet på landsholdet og Bosingwa og Carvalho er valgt fra af landstræneren pga. disciplinære problemer. Vi har en udmærket start 11'er, men ingen bredde i truppen.

Sportsredaktøren mener dog stadig, at Portugal er bedre, end resultatet viste mod tyrkerne i går.

- Vi spillede ikke så skidt, som resultatet antyder, men vi lider under, at vi ikke har en rigtig god angriber til at udnytte Ronaldo og Nanis arbejde. Vi mangler også kreativ midtbanespiller. En rigtig 10'er. Og så har vi et skrøbeligt forsvar, slutter Frias.

Portugal og Danmark mødes i gruppespillets anden kamp den 13. juni.