• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Simon Kjær ville ikke udpege en syndebuk efter aftenens ærgerlige nederlag til Portugal, men ser i stedet frem til kampen mod Tyskland.

Af Johan Haarløv

Skuffelsen var enorm på det danske landshold efter 3-2 nederlaget til Portugal, hvor danskerne blot var få minutter fra at få et enkelt point ud af kampen, ikke mindst hos Simon Kjær, der dog ikke vil pege fingre af sine holdkammerater.

- Det er lige meget, hvordan målene kommmer, vi er et team. Bliver der lavet mål, er det alles fejl, så kan vi ikke stå og pege fingre af hinanden, ligesom alle de store hold med store ego'er. Vi står sammen, og det viser vi også ved at komme tilbage på 2-2, sagde Simon Kjær efter kampen til TV2.

- Det er klart vi er pisse skuffede, vi arbejder benhårdt på at komme tilbage på 2-2. Og så går der 2. min så ligger den i egen ruse igen, og det er et ordentligt slag, men hvis der er nogen, der kan rejse sig, er det os.

- Men vi holder troen på det. Vi gjorde det svært for os selv, så vi skal ud i en pragt præstation mod Tyskland, og det vil vi gøre alt for.